Teori MC

Teoriundervisningen skal mindst omfatte: 29 teorilektioner i teorilokalet​

Teoriundervisningen er en kombination af teori og praksis, så det du lærer i teori, skal du ud og afprøve på motorcykel.

Det er meningen, at den teoretiske undervisning skal lette din indlæring af de praktiske færdigheder.

Undervejs i undervisningsforløbet, vil der være prøver, tilsvarende den teoriprøve, som du skal op til ( kig under prøver ).

Det skal være sjovt at tage / have kørekort, men man skal også vide at der er forbundet et ansvar ved at have et sådan, nemlig den måde vi udviser hensynsfuldhed og ansvarsbevidsthed overfor andre trafikanter.

Køretimer MC:​

Øvelseskørsel skal mindst omfatte: ​22 kørelektioner fordelt på følgende måde

4. lektioner, i manøvre på lukket manøvrebane, formålet med denne kørsel er at give dig færdighed i at håndtere motorcyklen uden startet motor og at beherske motorcyklen ved lave og moderate hastigheder under udførelse af manøvre, der forekommer i almindelig færdsel, dvs. igangsætning, standsning, ligeudkørsel, vending og svingning. ( varighed 3 ½ time ).

13. køretimer på vej, formålet med denne kørsel er at give dig færdighed i sikkert og hensynsfuldt at tilpasse kørslen til de skiftende færdselsforhold og gældende færdselsregler på forskellige typer veje og tidspunkter, ( mørkekørsel ).

5. lektioner på køreteknisk anlæg, formålet med denne kørsel er at give dig et sådan kendskab til nogle grundlæggende fysiske forhold vedrørende to-hjulet motorcykel og to-hjulet motorcykel med sidevogn, at det hjælper dig til at forstå betydningen af at tilpasse hastighed, styring og bremsning efter forholdene under ligeudkørsel og svingning. Du skal endvidere have nogen færdighed i at beherske motorcyklen i visse kritiske situationer, herunder at foretage opbremsning på kortest mulige strækning, samt bremse- og undvigemanøvre. ( varighed 5 timer )​

​Kontakt Jack Aagaard

Ønsker du yderligere oplysninger kurserne, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular til højre, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Ellers ​ring på telefon 40 42 28 16

For flere kontaktinformationer klik her

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Jacks Køreskole

Vinkelgårdsvej 2

6040 Egtved

CVR: 11872271

Kontaktoplysninger

Hvad siger vores kunder?

​Jacks køreskole var det helt rigtige valg, jeg følte mig hele tiden tryg, og i gode hænder. - Andrea Broberg